‘Complete make-over bij Liverpool’

Foto: ‘Complete make-over bij Liverpool’

Liverpool won midweeks in de Champions League met 1-7 van Rangers FC in Glasgow, maar eigenlijk geeft die overwinning een vertekend beeld, want in de Premier League presteren The Reds nu al een tijdje abominabel…

Volgens het Algemeen Daglad heeft de grootmacht gewoonweg een complete make-over nodig: “Op het middenveld kunnen Thiago Alcantara (31), Jordan Henderson (32) en James Milner (36) geen drie wedstrijden in de week meer spelen. Joël Matip (31) kan door kwetsuren Van Dijk (31) amper bijstaan in de defensie. Voorin zitten Mohamed Salah (30) en Roberto Firmino (31) ook aan de verkeerde kant van de dertig. Anders dan Alex Ferguson in diens periode bij Manchester United lijkt het Klopp te ontberen aan de hardheid om ‘door te selecteren’.”

De krant kom op de proppen met een aantal voorbeelden: “Sir Alex voelde feilloos aan wanneer een speler over zijn hoogtepunt dreigde te raken of de honger verloor om het gras op te vreten. Jaap Stam, Ruud van Nistelrooy, David Beckham en Roy Keane kregen allemaal te verstaan dat ze weg moesten. Pep Guardiola kijkt net zo koel naar zijn selectie. Van clubtopscorer aller tijden Sergio Agüero tot – afgelopen zomer – Raheem Sterling. Wie het beoogde niveau niet meer haalt, moet vertrekken bij Manchester City.”

Noodzaak

De aankomende winterperiode zou soelaas kunnen bieden: “Klopp krijgt – mede dankzij het WK in Qatar – de kans om in de winter op de transfermarkt snel aan zijn mogelijk enige gebrek te werken. Afscheid nemen van strijders van het eerste uur valt hem zwaar, maar Ferguson én Guardiola bewezen de noodzaak ervan.”

TIP: Verdien 1.93 keer je inleg als Liverpool van Manchester City verliest!

Make-over nodig?

  • Ja
  • Nee
224+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie