‘Champions League lonkt voor Becker door droomtransfer’

Foto: ‘Champions League lonkt voor Becker door droomtransfer’

Sheraldo Becker vervolgt zijn carrière mogelijk in Spanje. Na interesse van Villarreal heeft nu ook Real Sociedad de pijlen gericht op de aanvaller van Union Berlin. De club uit het Baskenland biedt het podium van de Champions League-knockoutfase.

Na Villarreal heeft ook Real Sociedad interesse

Journalist Florian Plettenberg meldde vorige week al dat Villarreal Becker in het vizier heeft. Volgens onder meer Marca en Mundo Deportivo kan de Surinaams international ook een stapje hoger in LaLiga aan de slag. Sociedad, dat bij de laatste zestien in het miljardenbal aan Paris Saint-Germain is gekoppeld, wil naar verluidt haast maken met de komst van Becker. Takefuso Kubo zit momenteel bij de Azië Cup, Umar Sadiq staat buitenspel door een knieblessure en talent Mohamed Ali-Cho werd vorige week verkocht aan OGC Nice.

Union werkt mee

Union wil ook meewerken aan een transfer. Becker loopt uit zijn contract komende zomer, al wil de club nog iets aan hem verdienen moet hij nu verkocht worden. Afgelopen zomer wilde de geboren Amsterdammer ook al een move maken, maar hielden de Duitsers nog hun poot stijf. Hij werd gelinkt aan verschillende topcompetities. Nu mikken Becker en zijn manager op een winterse overstap naar Spanje.

Becker verruilde 4,5 jaar geleden ADO Den Haag voor Union Berlin. Bij de stuntploeg uit de hoofdstad groeide hij uit tot een van de smaakmakers. Onder meer kwalificatie voor Europees voetbal werd afgedwongen. Eerder kwam Becker een half jaar op huurbasis uit voor PEC Zwolle, het jeugdproduct van Ajax kon bij de Nederlandse topclub nooit doorbreken.

Kan hij dat niveau aan?

  • Zeker wel!
  • Nou…
66+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie