‘Chagrijnige Advocaat ergert zich aan Feyenoord’

Foto: ‘Chagrijnige Advocaat ergert zich aan Feyenoord’

Dick Advocaat vindt dat de laatste weken lang niet alles soepel verloopt bij Feyenoord. Zo kreeg de trainer geen nieuwe spits er bij, ook al is Nicolai Jörgensen alweer geblesseerd geraakt. Daarom zal nu Robert Bozenik starten. “Ik denk dat vooral Dirk Kuyt hier plezier aan beleeft”, snauwt De Kleine Generaal, doelend op het feit dat Kuyt zijn toekomstige opvolger lijkt te zijn.

En daarmee insinueert Advocaat dat Bozenik er nu eigenlijk nog helemaal niet klaar voor is. “Ik vind het afhaken van Jörgensen wel ernstig, maar hier intern schijnen ze het niet ernstig genoeg te vinden om over een vervanger na te denken. We zitten niet op één lijn”, sneerde de coach gisteren al daarover.

“Bozeník is een jonge jongen die hier is binnengehaald met het idee dat hij niet meteen een vaste waarde in het eerste elftal zou zijn. Ondanks dat heeft hij al veel wedstrijden gespeeld. Dat moet voor hem het signaal zijn dat we hem het vertrouwen geven. Hopelijk gaat het geleidelijk aan beter met hem.”

“Ik heb er nog altijd veel plezier in, hoor. We hebben een goede groep, maar als trainer wil je altijd iets meer. Je ziet wat je nog nodig hebt, je hoort dat het niet kan en dan word je weleens chagrijnig.” Vorig seizoen moest Jaap Stam ook al erg lang met een buitenspeler in de spits spelen, omdat hij geen aanvalsleiders meer in huis had. “Misschien moet je daarom toch nog iemand halen en misschien kijk ik daarom zo chagrijnig”, bromt Advocaat tot slot.

Snap jij de irritatie van Dick?

  • Ja
  • Nee, eigenlijk niet..
425+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie