Casemiro verheugt over samenwerking met Ten Hag en Antony

Foto: Casemiro verheugt over samenwerking met Ten Hag en Antony

Casemiro voelt zich al snel thuis bij Manchester United. Hij steekt veel op van manager Erik ten Hag en diens staf, maar moet de Nederlandse coach nog wel zien te overtuigen. Ook is de middenvelder blij met landgenoot Antony.

Na velen succesvolle jaren bij Real Madrid, koos de 30-jarige controleur voor een nieuwe uitdaging bij United. Hij kan al goed wennen aan zijn nieuwe leven in Engeland. “Ik heb het erg naar mijn zin. Manchester United is een vriendelijke club, waar ik me thuis voel”, aldus de Braziliaan op de clubsite. “Vanaf de eerste dag voel ik me welkom.”

Ondersteuning

“Ik ben erg blij met mijn teamgenoten. Ze ondersteunen me voortdurend. Ook de technische staf legt alles helder uit voor me. Ik ben hier erg gelukkig”, vervolgt Casemiro. Afgelopen donderdag gaf Ten Hag de Zuid-Amerikaan zijn eerste basisplaats. De international speelde de volle negentig minuten in het Europa League-duel met Real Sociedad.

Casemiro spreekt ook over Antony, van wie hij onder de indruk is. “Het is heel belangrijk om een speler met zijn kwaliteit in de ploeg te hebbe. Ik kende hem al van de nationale ploeg. We hebben veel spelers van topkwaliteit, niet alleen Antony.”

Wordt hij een sterkhouder voor Ten Hag?

  • Nee
37+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie