‘Brobbey, De Ligt en Malen naar zelfde club’

Foto: ‘Brobbey, De Ligt en Malen naar zelfde club’

Spelen Brian Brobbey, Matthijs de Ligt en Donyell Malen straks bij dezelfde club? Volgens de Engelse roddelmedia heeft Manchester United een oogje op dit drietal Oranje-internationals, interesse die (natuurlijk) uit het kokertje van oefenmeester Erik ten Hag komt.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Brobbey, De Ligt én Malen naar Manchester United?

In de afgelopen winter werden The Red Devils al aan Brobbey gelinkt en ook daarvóór was er al contact tussen de Premier League-grootmacht en de spits. De Ajacied vertelde in januari aan Voetbal International: “Manchester United wilde me hebben, maar ik wilde per se definitief terug naar Ajax. Om dat mogelijk te maken, heeft mijn zaakwaarnemer José Fortes Rodriguez zelfs afgezien van zijn fikse percentage doorverkoop.”

Dat Malen een transfer gaat maken in de zomer lijkt wel vast te staan, omdat zijn werkgever Borussia Dortmund wat geld wil verdienen. Ook deze international van het Nederlands elftal staat er klaarblijkelijk goed op bij Ten Hag, al moet hij wel een flinke duit kosten, naar verluidt een miljoentje of vijftig. Al is een ruildeal (waarbij Jadon Sancho de omgekeerde weg bewandelt) óók een mogelijkheid.

80 miljoen

Dan De Ligt, die de laatste tijd weer meer aan spelen toekomt bij Bayern München. In de Allianz Arena neemt hij het echter op tegen Dayot Upamecano en Min-Jae Kim, die hoger aangeschreven staan, en dat zou een vlucht naar een andere topclub kunnen betekenen. Op Old Trafford kan men nog wel een goede stopper gebruiken, al is ook de voormalige aanvoerder van Ajax vermoedelijk een dure klant. Er wordt immers gerept van een vraagprijs van tachtig miljoen euro.

Wie moet United écht halen?

  • De Ligt
  • Brobbey
  • Malen
5049+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie