BREAKING: ‘Teleurgestelde Ten Hag verbant Ronaldo’

Foto: BREAKING: ‘Teleurgestelde Ten Hag verbant Ronaldo’

Erik ten Hag wil Cristiano Ronaldo absoluut niet meer terugzien bij Manchester United. De oefenmeester heeft aan de clubleiding van United laten weten dat de Portugees niet meer in actie hoeft te komen voor de Mancunians. Ten Hag is van mening dat de aanvaller te ver is gegaan in zijn interview bij Piers Morgan. Dat melden bronnen aan ESPN.

Ten Hag zou inmiddels al een meeting gehad hebben met United-eigenaar Joel Glazer. De 52-jarige Ten Hag heeft daarin aangegeven dat Ronaldo wat hem betreft niet meer welkom is. Ten Hag zou teleurgesteld zijn in de snoeiharde uitspraken van de Portugees, die volgens hem geen respect heeft voor de club en de trainer.

De clubleiding lijkt het advies van Ten Hag ter harte te nemen, gezien men naar verluidt al bezig is om momenteel juridisch advies in te winnen hoe het moet omgaan met deze situatie. De 37-jarige Ronaldo heeft namelijk nog een contract tot het einde van het seizoen, waarmee hij een astronomisch salaris opstrijkt (640.000 euro per week).

Boete voor Ronaldo

Eerder meldde Metro al dat Manchester United een boete van minimaal 1,1 miljoen euro gaat opleggen vanwege wangedrag van Ronaldo. In een statement liet de club weten: “De club zal met een reactie komen als alle feiten zijn vastgesteld. Onze focus blijft op de voorbereiding op de tweede seizoenshelft en het voortzetten van het momentum, het geloof en de saamhorigheid die wordt opgebouwd onder de spelers, manager, staf en fans.”

Ten Hag zette Ronaldo eerder al eens uit de selectie na het duel tegen Tottenham Hotspur. De aanvaller weigerde destijds in te vallen en beende vroegtijdig de catacomben in. Dat kwam sterspeler op een schorsing te staan van Ten Hag.

Terechte actie?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
486+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie