Blessure Mbappé ernstiger dan verwacht: heenduel tegen Bayern niet haalbaar

Foto: Blessure Mbappé ernstiger dan verwacht: heenduel tegen Bayern niet haalbaar

Paris Saint-Germain moet de tegen Montpellier met een blessure uitgevallen Kylian Mbappé langer missen dan verwacht. De Franse aanvaller mist het eerste duel met Bayern München.

Mbappé had een echte baalavond woensdag. Al vroeg in de wedstrijd miste hij een strafschop, nadat die mocht worden overgenomen mikte de sterspeler op de paal. Tot overmaat van ramp viel Mbappé tien minuten later uit met een blessure. Na afloop van het met 3-1 gewonnen duel waren ze bij de Franse grootmacht zeker van hun zaak.

“Het is nog niet duidelijk wat het precies is, maar het lijkt niet heel serieus”, zei trainer Christophe Galtier. Een dag later bracht de medische update echter ander nieuws: Mbappé is de komende drie weken niet inzetbaar voor de Parijzenaars. Hierdoor mist hij het heenduel van de Champions League-kraker in de achtste finales tegen Bayern München. In het eigen Parc des Prince moet PSG het zien te rooien zonder de Franse sterspeler. Verder mist hij ook de klassieker tegen Olympique Marseille in het bekertoernooi en de Ligue 1-topper versus Lille OSC.

Sergio Ramos

Het fysieke malheur was er naast Mbappé ook bij Sergio Ramos, die zich tegen Montpellier eveneens voor de pauze moest laten vervangen. De Spaanse routinier moet worden getest om de eerste van zijn blessure vast te stellen. Daarover komt later nog nieuws naar buiten.

4+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie