‘Barcelona zorgt voor toptransfer Salah én Raphinha’

Foto: ‘Barcelona zorgt voor toptransfer Salah én Raphinha’

Na een uitstekend seizoen lijkt Raphinha zijn laatste minuten voor Leeds United te hebben gespeeld. De Braziliaanse rechtsbuiten is volgens SPORT het onderwerp van gesprek van een meeting tussen de Leeds United-directie en Barcelona-directeur Mateu Alemany. De Spaanse grootmacht heeft echter meerdere ijzers in het vuur…

Het is volgens SPORT al duidelijk wat Barcelona zou moeten neertellen om de uitblinker van Lees United naar het Camp Nou-stadion te halen. Aangezien Leeds volgend seizoen in de Premier League te bewonderen is, kan Barcelona geen gebruik maken van een ontsnappingsclausule van 25 miljoen euro. Nu hangt er een prijskaartje van 65 miljoen euro om de nek van de Braziliaans international. 

FC Barcelona 

Naast Raphinha mag Mohamed Salah volgens Daily Mirror ook dromen van een overgang naar de Spaanse kuststad. Salah ligt nog tot de zomer van 2023 vast in Liverpool. The Reds zijn al een lange tijd in gesprek over contractverlenging, maar tot nu toe is er nog geen akkoord bereikt. Daardoor blijft Barcelona hoop houden dat de wereldster (transfervrij) naar Catalonië gehaald kan worden. 

 

 

Salah heeft op dit moment een geschatte marktwaarde van 100 miljoen euro. Dat maakt hem nu al duurder dan de 65 miljoen euro die Raphinha moet kosten. Met de financiële situatie van Barcelona in het achterhoofd, moet de club ondanks de miljoenendeal met Spotify nog steeds op ‘de kleintjes’ letten. 

Mocht Salah alsnog voor een (tussentijds) vertrek kiezen bij Liverpool en daadwerkelijk voor FC Barcelona kiezen, is de Raphinha-interesse als een inspiratie voor The Reds. Volgens Engelse media houdt Liverpool de situatie rondom de Braziliaans international al minimaal zo lang als Barcelona in de gaten en is hij al langer in beeld om een vertrek van Salah op te vangen. 

TIP: Pak 1.65x je inzet als Spanje van Tsjechië wint! 

 

Wie is de beste rechtsbuiten voor Barcelona?

  • Raphinha
  • Salah
196+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie