‘Barça-supertransfer: Antony weet genoeg’

Foto: ‘Barça-supertransfer: Antony weet genoeg’

Antony werd eventjes aan een transfer naar FC Barcelona gelinkt, maar de Catalanen lijken uitgekomen te zijn bij een landgenoot van de Ajax-rechtsvoor. Volgens Sport heeft de Primera División-grootmacht een akkoord bereikt met Raphinha.

De Braziliaanse buitenspeler maakt al een tijdje indruk bij Leeds United in de Premier League en zou nu ‘ja’ gezegd hebben tegen een contractvoorstel van Barça. Dat betekent overigens pertinent niet dat de clubs er ook al uit zijn…

Voetbal International schrijft op maandagmorgen: “De Braziliaan met Italiaans paspoort heeft een gelimiteerde afkoopsom van zestig miljoen euro in zijn contract staan, maar dat bedrag zal flink lager zijn als Leeds United uit de Premier League degradeert. Ook wordt gesproken van spelers die Barcelona wil betrekken in de deal. De namen Neto, Riqui Puig, Oscar Mingueza en Martin Braithwaite vallen daarbij.”

‘Liever Raphinha dan Antony’

Het is de bedoeling dat Raphinha één van de bouwstenen van het nieuwe Barcelona wordt, samen met César Azpilicueta, Andreas Christensen en Franck Kessié, die óók naar Camp Nou moeten komen. VI: “Ook Antony was volgens Sport een kandidaat, maar de Ajacied moest het afleggen tegen zijn collega-international van Leeds. Raphinha past met zijn ervaring in de Premier League beter in het profiel dan Eredivisie-kracht Antony.”

De Ajacied heeft overigens nog genoeg andere opties, zo werd hij onlangs door BILD aangewezen als mogelijke vervanger van Serge Gnabry bij Bayern München.

Verdien 2.62 keer je inleg als Barça de Europa League wint!

Raphinha of Antony?

  • Raphinha
  • Antony
298+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie