‘Arsenal op oorlogssterkte tegen PSV’

Foto: ‘Arsenal op oorlogssterkte tegen PSV’

Arsenal heeft nog één overwinning nodig om de volgende ronde van de Europa League veilig te stellen. The Gunners zijn bezig aan een uitstekende competitiestart en staan er ook in Europa dus goed voor. Trainer Mikel Arteta en aanvaller Gabriel Jesus willen de klus in het Phillips Stadion afmaken.

Hoe eerder, hoe beter, denkt de coach van Arsenal. “De competitie zal alsmaar moeilijker worden”, vertelde de trainer op de persconferentie. Arsenal wil er daarom alles aan doen om drie punten uit Eindhoven mee te nemen. Volgens Arteta is de groepswinst erg belangrijk.

“Het lijkt erop dat er in de volgende ronde veel concurrentie zal zijn en daarom is het belangrijk om eerste te eindigen”, zei de trainer. Onder andere FC Barcelona stroomt uit de Champions League in de knock-out-fase van de Europa League.

Voor Gabriel Jesus heeft de wedstrijd tegen PSV nog een extra randje. De aanvaller begon explosief na zijn overgang van Manchester City, maar staat 1 oktober al droog. “Dat is in het verleden ook gebeurd en ik ben er zeker van dat het nog wel een aantal keer zal gebeuren”, zei de Braziliaan.

Het ontbreekt de behendige aanvaller echter nog steeds niet aan zelfvertrouwen. De international van Brazilië kent de wetten van zijn werkveld. “Dat is voetbal. Ik vind het niet leuk en ik wil verbeteren. In de volgende wedstrijd ga ik scoren, honderd procent

Maakt PSV een kans tegen Arsenal?

  • Denk het wel
  • Denk het niet
263+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie