‘Arsenal bezorgt Brighton recordtransfer’

Foto: ‘Arsenal bezorgt Brighton recordtransfer’

Arsenal gaat fier aan kop in de Premier League, maar blijft om zich heen kijken naar versterkingen. The Gunners plukten Leandro Trossard weg bij Premier League-revelatie Brighton en gaan opnieuw naar de onderhandeltafel met The Seagulls.

Waar de Belgische buitenspeler voor dertig miljoen kon worden losgeweekt, moet Arsenal véél verder gaan om zich te verzekeren van de diensten van Moises Caicedo. De Ecuadoriaanse verdedigende middenvelder staat al maanden in de belangstelling van grote ploegen.

Arsenal zou in de laatste dagen van de transfermarkt een bod van ruim zeventig miljoen euro neerleggen. De middenvelder, die in een statement op Instagram de zaken al vooruit liep en afscheid nam van de fans, zou zelf graag de overstap naar het Emirates Stadium maken.

Caicedo staat deze winterse transferperiode al langer in de belangstelling van Arsenal. De lijstaanvoerder van de Premier League bracht volgens Engelse media al verschillende keer een bod uit, maar kregen nog geen groen licht van de clubleiding.

Dat hield de Ecuadoriaans international niet tegen om een bericht de deur uit te doen waarin hij de clubleiding bedankte voor zijn kans in de Premier League.

De verdedigende middenvelder verklapte ook dat hij een recordbedrag voor de club heeft opgeleverd. Voor Brighton lijkt dat te betekenen dat de derde sterkhouder van de succesploeg tussentijds vertrekt. Naast Caicedo en Trossard werd ook trainer Graham Potter al weggekocht door Chelsea.

AZ Alkmaar
SC Heerenveen
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 20 maart 2023 20:51.

Goede aanwinst voor Arsenal?

  • Ja
  • Nee
236+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie