‘Arne Slot maakt zich belachelijk’

Foto: ‘Arne Slot maakt zich belachelijk’

Arne Slot maakt zich belachelijk met zijn houding jegens de arbitrage. Die conclusie trekt Valentijn Driessen in een video-item van De Telegraaf.

Slot beklaagde zich eerder dit seizoen opzichtig over arbitrale beslissingen. Driessen concludeert: “Na de wedstrijd tegen FC Twente is Slot flink tekeergegaan over de arbitrage en sindsdien valt er wel heel veel in het voordeel van Feyenoord uit. Daar heb ik hem afgelopen zaterdag mee geconfronteerd, maar hij deed net alsof hij niet wist waar ik had over had.”

De Telegraaf-journalist vervolgt: “Dan denk ik: dan moet je ook een grote jongen zijn en toegeven dat je de scheidsrechter vaker hebt mee gehad. Niet alleen met Joey Kooij tegen FC Groningen, maar ook bij PSV, de niet gegeven rode kaart van Quilindschy Hartman tegen NEC en de inmiddels geseponeerde rode kaart van Philippe Sandler.”

Bange scheidsrechters?

“Dat is een reeks arbitrale beslissingen waarvan je duidelijk kunt stellen dat die in het voordeel van Feyenoord is geweest”, aldus Driessen, die het vermoeden heeft dat scheidsrechters zich laten beïnvloeden door de ophef na het duel tussen Twente en Feyenoord. “Misschien zijn ze bang.”

Driessen benadrukt dat hij de resultaten van Feyenoord an sich niet ter discussie stelt. “Want alle doelpunten waren zuiver, daar heeft geen scheidsrechter aan bijgedragen. Maar het valt wel op.”

Feyenoord landskampioen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Eens?

  • Ja
  • Nee
1143+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie