‘Amrabat heeft keuze gemaakt’

Foto: ‘Amrabat heeft keuze gemaakt’

Sofyan Amrabat was één van de belangrijkste spelers van Marokko op het WK. De voormalig middenvelder van onder andere FC Utrecht en Feyenoord speelde zich in de belangstelling van Liverpool, Tottenham Hotspur en Atlético Madrid.

Volgens Foot Mercato heeft Amrabat zijn keuze inmiddels gemaakt. De verdedigende middenvelder van Fiorentina heeft volgens het Italiaanse medium voor Atlético Madrid gekozen.

Liverpool en Tottenham vissen dus waarschijnlijk achter het net. Er moet echter wel een slag om de arm gehouden worden: de club van Diego Simeone moet nog wel om de tafel met Fiorentina.

Amrabat ligt nog tot volgend jaar zomer vast in Florence. De Marokkaans international heeft een optie voor één jaar in zijn contract staan. Met de grote clubs die hem willen kopen in het achterhoofd, lijkt dat geen realistische optie.

Voor Fiorentina is het daarom ook zaak om zo snel mogelijk een deal te sluiten. La Viola betaalde in de zomer van 2020 19,5 miljoen euro om Amrabat los te weken bij Hellas Verona.

Met een geschatte marktwaarde van 25 miljoen euro en het sterke WK in het achterhoofd, lijkt Fiorentina een mooie winst te kunnen boeken op dat bedrag.

Doelpunt van Amrabat tegen AS Roma

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

262+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie