Aletha Leidelmeijer: “Heerlijk, én een leuke jongen”

Foto: Aletha Leidelmeijer: “Heerlijk, én een leuke jongen”

Gisteravond won PSV al met 0-5 bij Vitesse. Na afloop regende het lof voor de teruggekeerde Noni Madueke, die bovendien niet alleen binnen de lijnen indruk maakt.

Presentatrice Aletha Leidelmeijer genoot namelijk ook van het interview met de Engelsman na afloop. “The smile says enough”, zei Leidelmeijer. “Echt heerlijk. Én een leuke jongen, maar dat mogen we niet te vaak zeggen, én een goede speler.” Collega Jan-Joost van Gangelen: “Waarom mogen we dat niet zeggen? Ik vind juist van wel! Een prachtige speler! En een goed accent, man.”

Madueke was een plaag voor de Vitesse-defensie. “Als je ziet hoe vaak hij er de eerste twintig minuten zó makkelijk langs loopt..”, zag Mario Been. “Echt een superspeler. Dat de bal ook zo lekker dicht bij hem blijft! Er zijn er wel meer net zo snel als hij, maar die ballen gaan alle kanten op. Bij hem is die bal echt zijn vriend.”

Dankwoord voor God

Madueke zelf zei in het interview waarmee-ie lof van Leidelmeijer oogstte: “Ik ben weer gezond, en dat is waar het echt om gaat. Lekker spelen, dribbelen, dat is waarvoor ik leef. Ik voel me gezegend en wil God bedanken. Ik voel me heel goed. Maar de afspraak was om een uur te spelen. De hamstring voelde nog goed, maar we hadden het zo afgesproken. Dat is slim, want donderdag moet ik weer in de Conference League spelen.”

Ploeggenoot Cody Gakpo zei over de linkspoot nog: “Het is natuurlijk fijn, want voor hem was het een lange weg. Ik ben alleen maar blij en trots op hem dat hij het zo goed doet. En ik krijg dankzij hem ook meer vrijheid. Dat is wel een beetje hoe het werkt, als het van twee kanten komt. Maar de andere spelers die daar hebben gespeeld zijn ook allemaal goed, op hun eigen manier.”

Verdien 11 keer je inleg als PSV de Conference League wint!

Madueke is in potentie absolute wereldtop

  • Eens
  • Dat niet
96+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie