Ajax verkijkt zich op Heracles Almelo

Foto: Ajax verkijkt zich op Heracles Almelo

Ajax won met afgetekende cijfers van Borussia Dortmund (4-0) en PSV (5-0), maar van Heracles Almelo winnen in het Erve Asito… dat is ander koek! Beide ploegen kwamen niet tot scoren en dus bleef het 0-0, puntenverlies voor de Amsterdammers.

Wedden op Eredivisie-wedstrijden doe je bij bet365! Hebben we je al over de welkomstbonus van €100 verteld?

Naar aanleiding van de resultaten en het vertoonde spel van de mannen van oefenmeester Erik ten Hag liep vrijwel iedereen de polonaise, maar het duel met Heracles van zaterdagavond bewees dat de strijd om het Eredivisie-kampioenschap nog niet gestreden is.

Ajax kreeg wel kansen in Almelo, in de eerste helft bijvoorbeeld via Antony, die na een goede pass van Dusan Tadic bijna tot scoren kwam. Zijn inzet werd echter aangeraakt, waardoor een doelpunt voorkomen werd. Aan de andere kant van het veld was Delano Burgzorg dicht bij de 1-0, maar zijn schot werd gekraakt door doelman Remko Pasveer. Als de Heracles-aanvaller nou had afgelegd…

Ook in de tweede helft kregen beide ploegen goede mogelijkheden: Sébastien Haller probeerde het een keertje, maar kwam niet tot scoren. Noah Fadiga was al dichter bij het openingsdoelpunt, want hij stormde op Pasveer af, maar de ervaren Ajax-goalie kwam goed uit zijn doel en verijdelde de grote kans.

In de slotfase van het duel in het Erve Asito drong vooral Ajax aan, maar Janis Blaswich stond (net als Pasveer) goed te keepen. Eerst pakte hij een schot van invaller Davy Klaassen, waarna hij met een katachtige reflex een kopdoelpunt van Dusan Tadic voorkwam. Scheidsrechter Jeroen Manschot telde vijf minuten bij, maar er werd niet meer gescoord in het kletsnatte Almelo.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Terechte uitslag?

  • Ja
  • Nee
395+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie