‘Ajax-megatransfer in 2023’

Foto: ‘Ajax-megatransfer in 2023’

Oefenmeester Erik ten Hag is bij Manchester United nog niet helemaal te spreken over zijn verdediging. Hij wil bijvoorbeeld een nieuwe rechtsback aan zijn selectie toevoegen, maar we weten dat de coach ook wel wat ziet in een hereniging met Jurriën Timber van Ajax.

Voetbal International schrijft op zaterdagavond over The Red Devils en de Ajacied: “Het valt niet uit te sluiten dat Ten Hag in de zomer bij één van zijn grote oogappels uitkomt: het is geen geheim dat hij Jurriën Timber (21) in de zomer al dolgraag naar Manchester wilde halen. De Ajacied vond het echter niet het juiste moment voor een vertrek uit Amsterdam, mogelijk ook vanwege het naderende WK. Komende zomer is de natuurlijk anders. Dan heeft Timber vermoedelijk meer dan honderd duels voor Ajax en een wereldkampioenschap in de benen en zal het moeilijk zijn om de lokroep uit het buitenland nog te weerstaan.”

Denzel Dumfries

Kijken we naar de wintertransferperiode (en de backpositie), dan zou Ten Hag ook zomaar eens bij een Nederlander uit kunnen komen. Denzel Dumfries bijvoorbeeld: “Tijdens een zomer waarin de ene na de andere speler met een Eredivisie-verleden werd binnengehaald, viel ook de naam van Denzel Dumfries. Gezaghebbende media in Engeland en Italië verzekerden dat de 26-jarige rechtsback in beeld was op Old Trafford. Internazionale vroeg naar verluidt veertig miljoen voor Dumfries, die de harten in Milaan snel veroverd heeft. Tot een transfer kwam het uiteindelijk niet, misschien ook wel het met oog op het WK.”

Daarnaast wordt Sergiño Dest genoemd op Old Trafford. De ‘Amerikaan’ uit Almere beschikt over een doorlopend contract bij FC Barcelona, maar dat heeft hem dit seizoen bij AC Milan gestald. In het San Siro moet hij echter twee man voor zich dulden: captain Davide Calabria én Pierre Kalulu…

Zie jij Timber naar United vertrekken?

  • Ik wel
  • Ik niet
1338+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie