‘Ajax krijgt Antony-klap’

Foto: ‘Ajax krijgt Antony-klap’

Antony mocht bij Brazilië in de basis beginnen voor de wedstrijd tegen Bolivia. De Brazilianen wonnen met 4-0, maar de ploeg raakte Antony in de slotfase van de wedstrijd kwijt. De buitenspeler van Ajax moest met een brancard van het veld gedragen worden. 

De rechtsbuiten kreeg een schop op zijn rechterbeen. Deze was dermate pijnlijk dat de Ajacied niet verder kon spelen. Brazilië heeft zich al geplaatst voor het WK en had de wedstrijd tegen Bolivia al in de zak. Veel schade leverde het de Zuid-Amerikanen niet op, maar voor Ajax kunnen de gevolgen groot zijn. 

De ernst van de blessure is nu nog niet bekend. Als Antony in Amsterdam is, zal hij ongetwijfeld onderzocht worden door de medische staf van de Amsterdammers. Bijkomend voordeel is dat Antony dit weekend sowieso ‘vrij’ is. De Braziliaan kreeg een rode kaart tegen Feyenoord en mist de wedstrijd tegen FC Groningen. 

De wedstrijd tegen de Rotterdammers eindigde sowieso pijnlijk voor Antony. De Braziliaan raakte geblesseerd aan zijn enkel, liep na de wedstrijd op krukken, maar uiteindelijk viel de blessure mee. De Amsterdammers hopen vanzelfsprekend dat het ook met deze blessure meevalt. 

Antony is dit seizoen een belangrijke schakel voor het team van Erik ten Hag. De Braziliaan kwam in 33 wedstrijden tot 12 doelpunten en 10 assists. Zijn spel leverde hem de interesse op vanuit vrijwel de volledige Europese top. Paris Saint-Germain is de laatste club die de Braziliaan op de verlanglijst heeft gezet. Antony zou zelf een voorkeur voor de Premier League hebben. 

Wint Groningen van Antony-loos Ajax? De odd is 12x!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Antony is onmisbaar voor Ajax

  • Ja
  • Nee
457+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie