Advocaat hekelt PSV’er: “Ik vond hem irritant”

Foto: Advocaat hekelt PSV’er: “Ik vond hem irritant”

PSV verspeelde afgelopen weekend twee punten in het uitduel met Fortuna Sittard (2-2). De Eindhovenaren hadden er zelf wel zes kunnen maken, met name doordat rechtsbuiten Noni Madueke zeven grote kansen (!) creëerde. Zijn ploeggenoten profiteerden daar echter niet van.

“Ik heb die wedstrijd tegen Fortuna gekeken, maar het is dus echt een groot gemis dat Gakpo weg is”, begint Wesley Sneijder in Veronica Offside. “Als Madueke dan ook nog eens weg zou gaan, dan wordt het helemaal lastig. Hij is wel de meeste dreigende speler op dit moment. Hij wilde te veel, maar alle dreiging kwam bij hem vandaan.”

‘Voor 45 miljoen zou ik hem zeker wegdoen’

Advocaat is minder enthousiast. “Er zullen toch wel betere spelers zijn dan Madueke? Voor 45 miljoen zou ik hem zeker wegdoen. Strik erom en laten gaan, ja hoor. Het is een goede speler, maar ik vond hem tegen Fortuna echt irritant. Hij wilde te veel.” PSV wilde Viktor Tsygankov (Dinamo Kiev) als opvolger, maar hij is al op weg naar Girona CF. “Ze zullen nog wel meer spelers op de scoutinglijst hebben staan?”

Andy van der Meyde besluit: “Hadden jullie het gezien? Madueke legde twee ballen klaar voor Simons. Twee vanaf zes meter! Hij was wel echt gevaarlijk. Op een gegeven moment wordt er dan gezegd dat hij te egoïstisch was, maar als er drie ballen worden voorgegeven en daar gebeurt niets mee, dan zou ik de volgende keer ook denken: ik probeer het zelf wel een keer. Voordat hij het zelf probeerde had hij al wel drie ballen panklaar neergelegd.”

Scoort Madueke zaterdag de 1-0 tegen Vitesse?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Vind jij Madueke ook irritant?

  • Ja
  • Nee
599+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie