AC Milan-fan dreigt met beenamputatie, spits reageert gevat

Foto: AC Milan-fan dreigt met beenamputatie, spits reageert gevat

Opmerkelijk nieuws vanuit Italië. De talentvolle aanvaller Rafael Leão was vorig seizoen goed voor elf goals en acht assists en had zo een groot aandeel in de titel van AC Milan. Het levert hem de belangstelling op van heel wat clubs en dat is niet naar de zin van een aantal fans, die wel heel ver gaan om hun ‘lieveling’ proberen te houden. 

Het contract van Leão loopt nog tot 2023 maar de Rossoneri zou bezig zijn om het contract zo snel mogelijk te verlengen. De Portugees zou echter ook in de belangstelling staan van Chelsea en dat zorgde voor serieus wat paniek bij een pak supporters. Dat mag onderstaand voorbeeld duidelijk maken. 

Been amputeren

“Als hij (Leão) zijn contract niet verlengt, amputeer ik mijn been”, luidde het onderschrift bij een bericht op Twitter. De post heeft meer dan 800 likes gekregen en is ook gezien door Leão zelf, die direct reageerde om te proberen de supporter ervan te weerhouden zijn dreigement uit te voeren. De 9-voudig international reageerde met een reeks emoji’s met huilende gezichten en biddende handen. 

Een tijdje geleden stelde de aanvaller zelf de fans nog gerust. “Ik ben blij met AC Milan en ik wil hier geschiedenis schrijven. Ik hou echt van mijn leven bij deze club”, zei hij tegenover DAZN. Leão bevestigde ook dat zijn vertegenwoordigers in gesprek zijn met de club over een contractverlenging. Italiaanse media meldden onlangs dat hij een nieuw vijfjarige verbintenis aangeboden heeft gekregen.

TIP: 3.75x je geld als AC Milan de landstitel prolongeert. Bij Circus ontvangen nieuwe spelers nu €250 bonus!

Leão een wereldtopper in wording?

  • Absoluut!
  • Heb mijn twijfels..
74+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie