‘NEC-parel kan mee bij Ajax, Feyenoord en PSV’

Foto: ‘NEC-parel kan mee bij Ajax, Feyenoord en PSV’

NEC wist vanmiddag een punt uit het vuur te slepen tegen Feyenoord, mede dankzij een assist van Oussama Tannane. Analist Mario Been is lyrisch over de aanvallende middenvelder van de Nijmegenaren.

Been vindt dat Tannane ‘voetbaltechnisch zeker niet zou misstaan bij een club uit de top-3, maar clubs twijfelen aan hem wegens zijn grillige karakter’. Dit seizoen was de Marokkaan al goed voor twee goals en één assist in vijf wedstrijden. “Het is een pareltje op de Nederlandse velden die we eigenlijk elke week willen zien spelen.”

De oud-trainer van NEC benoemt Tannane als ‘een speler die vanuit het niets een goal kan maken en een geweldige trap in beide benen heeft’. “Maar er zijn altijd nog andere dingen die clubs doen twijfelen..” In dienst van onder meer Heracles en Vitesse zorgde Tannane nogal eens voor ophef en werd-ie zelfs meermaals uit de selectie gezet wegens zijn gedrag.

Meijer

Trainer Rogier Meijer erkent dat Tannane qua gedrag ‘onvoorspelbaar kan zijn’. “Op dat moment zelf is het even niet te sturen, maar ik probeer soms wel met hem te spreken over het beeld dat hij soms afgeeft. Maar ik ben gewoon tevreden over hem, ik vind dat hij zich prima gedraagt. Zijn voetbalkwaliteiten zijn uitzonderlijk goed en hij heeft iets waarvoor je naar de wedstrijd komt. Maar uiteindelijk moet hij het wel gaan laten zien.”

TIP: 4.15x je inleg als NEC gelijkspeelt tegen Excelsior!

Tannane is goed genoeg voor de top drie Eredivisie

  • Eens
  • Oneens
162+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie