‘Dumfries-transfer stap dichterbij’

Foto: ‘Dumfries-transfer stap dichterbij’

Denzel Dumfries speelt nog maar een jaar voor Internazionale, maar de oud-speler van onder andere PSV kan in de slotweken van deze transfermakt nog een mooie move maken. Volgens Gazetta dello Sport staat de Nederlander in de nadrukkelijke belangstelling van Chelsea. De Londenaren weten inmiddels wat ze voor de rechtsback neer moeten tellen. 

Dumfries werd vorige zomer voor 13,7 miljoen euro door Internazionale overgenomen van PSV. De rechtsback ontwikkelde zich sterk in zijn eerste jaar in Italië, al kon hij er niet voor zorgen dat Inter de landstitel aan aardsrivaal AC Milan moest laten. 

Ook dit seizoen wordt weer verwacht dat Dumfries een belangrijke schakel gaat worden. Al moest de rechtsback in het eerste Serie A-duel van dit seizoen vanaf de bank beginnen. Onze landgenoot kreeg wel een invalbeurt. Dumfries zou Dumfries niet zijn om die kans onbenut te laten: met een doelpunt in in de slotfase zorgde hij alsnog voor de drie punten voor Internazionale. 

De club zou echter niet afwijzend tegenover een vertrek van de Oranje-international staan. De Italiaanse grootmacht kon Dumfries een jaar geleden voor een relatief prikkie vastleggen, heeft een dure transferzomer achter de rug en kampt met financiële problemen. 

Een dikke winst zou de club wel uitkomen. Volgens de Italiaanse sportkrant heeft Inter een prijskaartje van veertig miljoen euro om de nek van Dumfries gehangen. Dat zou voor een club als Chelsea, dat al veel investeerde in de spelersgroep en nog (lang) niet klaar lijkt te zijn, geen probleem hoeven zijn. Het wachten is echter nog wel op een officieel bod of de eerste melding van onderhandelingen tussen Chelsea in Inter.

TIP: Wint Inter van Spezia? De odd is 1.2x!

Goede move?

  • Ja
  • Nee
156+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie