‘Zonder Lewandowski zou Bayern nooit zo’n hoge som hebben gekregen’

Foto: ‘Zonder Lewandowski zou Bayern nooit zo’n hoge som hebben gekregen’

Er kwam nogal wat kijken bij de transfer van Robert Lewandowski van Bayern München naar FC Barcelona. De Poolse goalgetter zei ongeveer honderd keer dat hij toch echt wilde vertrekken uit de Allianz Arena, waarna de deal er uiteindelijk doorheen kwam.

De Catalanen dienen Bayern 45 miljoen euro te betalen en dat bedrag kan nog eens stijgen met vijf miljoen aan de hand van verschillende bonussen. Oud-voetballer Dieter Hamann zegt bij Sky Sports: “Ik denk dat ze blij zijn dat hij weg is. De wervelwind aan transfers begon en hij bracht meerdere keren een statement uit.”

“Bayern gedroeg zich zeer professioneel”, vindt de voormalige Liverpool-middenvelder. “Lewandowski deed ze een groot plezier met zijn uitspraken. Zonder hem zou Bayern nooit zo’n hoge transfersom hebben gekregen. Hoe onsmakelijk zijn vertrek ook was, op deze manier deed Lewandowski Bayern een enorm plezier.”

Lewandowski ‘eigenlijk stuk jonger’

Lewandowski is al weer 34 jaar oud, maar hij wil nog wel even doorgaan met voetballen: “Ik voel me erg goed. Ik heb daar nog niet zo specifiek over nagedacht, maar ik denk wel een paar jaar. Ik heb een test gedaan en die liet zien dat mijn lichaam een stuk jonger is dan op mijn paspoort staat. Hoe oud precies? Als je me dat over drie jaar nog eens vraagt, zal ik je het antwoord geven!”

TIP: Verdien 1.90 keer je inzet als Lewandowski er dit seizoen meer maakt dan Karim Benzema!

Bayern blij?

  • Dat denk ik ook
  • Dat denk ik niet
83+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie