“Mbappé heeft een beslissing genomen en dat is zijn goed recht”

Foto: “Mbappé heeft een beslissing genomen en dat is zijn goed recht”

Kylian Mbappé leek naar Real Madrid te gaan transfereren, maar liet zich tóch nog verleiden door een mega-aanbieding van Paris Saint-Germain. Bij De Koninklijke is men niet zo blij met de aanvaller, maar Luka Modric laat een andersoortig geluid horen.

In een interview met Sportske vertelt de middenvelder: “Mbappé heeft een beslissing genomen en dat is zijn goed recht. Daar moet hij nu mee leven.” Al geeft de Kroaat wel eerlijk toe: “We dachten allemaal dat hij naar Real zou komen, maar dat is uiteindelijk niet gebeurd. Dus wat nu? We gaan hem hierom niet kruisigen in ieder geval.”

De routinier vindt dat individuele spelers tegenwoordig te groot worden gemaakt: “Mbappé is een geweldige speler maar, en nu herhaal ik mijzelf, geen enkele speler is groter dan de club. Real staat altijd boven alle spelers en dat zal nooit veranderen.”

Toch snapt Modric de PSG-spits ook wel weer: “Met Neymar, Messi en Mbappé beschikken ze over ontzettend veel kwaliteit. Maar wij zijn Real Madrid en wij vonden die avond (Champions League-confrontatie, red.) ons ritme. Met de steun van onze fantastische supporters hebben we PSG toen verpletterd. Het was een spectaculaire avond.”

Florentino Pérez

Voorzitter Florentino Pérez zei eerder al: “Mbappé heeft ons verteld dat het zijn droom was om voor Real Madrid te spelen, heel, heel vaak. Maar alles veranderde in vijftien dagen vanwege politieke en economische druk. Het was niet makkelijk voor Mbappé om telefoontjes van de Franse president te ontvangen, die hem vertelde om zijn huidige club niet te verlaten. PSG bood hem aan om de leider van het project te worden, dat veranderde alles.”

TIP: Verdien 1.48 keer je inleg als Real Madrid de Europese Supercup wint!

Begrijp jij Mbappé ook wel?

  • Ik zeker, ja
  • Ik niet
80+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie