‘PSG deed Vinícius waanzinnig lucratief voorstel’

Foto: ‘PSG deed Vinícius waanzinnig lucratief voorstel’

Paris Saint-Germain heeft geprobeerd om Vinícius Júnior naar de Franse hoofdstad te halen. De aanvaller van Real Madrid kreeg een waanzinnig aanbod voorgeschoteld, zo weet Marca.

Het huidige contract van Vinícius in Madrid loopt medio 2024 af. PSG heeft de smaakmaker verzocht om deze verbintenis niet te verlengen in ruil voor een lucratieve deal in Parijs. Naar verluidt kreeg de Real-ster maar liefst veertig miljoen euro per seizoen aangeboden.

Ter vergelijking: PSG wilde het salaris van Vinícius met de factor twaalf verdubbelen. Volgens Marca gaat het om de factor vier ten opzichte van het salaris dat hij kan verdienen door bij te tekenen in Madrid. Een lucratief aanbod dus, maar de Spaanse topclub vreest niet voor een dergelijk scenario.

Real-president Florentino Pérez onthulde in El Chiringuito dat Vinícius al verschillende aanbiedingen heeft ontvangen, maar in het Bernabéu wil blijven spelen. Een van die aanbiedingen kwam dus van PSG. Naast een megasalaris werden ook een enorme tekenbonus en commerciële Qatar-deals beloofd.

Naar verluidt heeft Vinícius laten weten dat hij PSG niet zit zitten. De Braziliaan was onder de indruk van het aanbod, maar zag af van een ontmoeting en verklaarde zijn trouw aan Real. Het is de bedoeling dat hij tot medio 2027 of 2028 gaat verlengen.

TIP: Pak de welkomstbonus van €250 en waag je gok via Circus!

Heeft hij de juiste keuze gemaakt?

  • Ja
  • Nee
57+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie