‘Ajax wil streep zetten door Timber-transfer’

Foto: ‘Ajax wil streep zetten door Timber-transfer’

Jurriën Timber lijkt een transfer naar Manchester United te kunnen maken, maar kan ook rekenen op meer belangstelling van buitenlandse topclubs. Ondanks dat Erik ten Hag dolgraag Timber naar Old Trafford ziet komen, wil Ajax volgens Voetbal International het gesprek aangaan over een nieuwe contractverbintenis.

Timber heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2024, maar de Amsterdammers hopen het contract open te kunnen breken. De kampioen van de Eredivisie is daar al langere tijd mee bezig, maar kwam nog niet tot een nieuwe overeenkomst met de centrumverdediger. Voetbal International schrijft dan ook dat Ajax deze week opnieuw met het management van de talentvolle verdediger om tafel wil. 

Gravenberch-scenario

De Amsterdammers willen namelijk een Ryan Gravenberch-scenario voorkomen, waardoor Ajax in een volgende transferperiode veel minder geld kan ontvangen voor Timber. De kans lijkt echter ook reëel dat Timber kiest voor een overgang naar United. Volgens De Telegraaf was het management van Timber afgelopen week al in Engeland om een mogelijke transfer te bespreken. “Op 5 Stratton street in de wijk Londen Mayfair werd afgelopen week een Nederlandse afvaardiging van het kantoor Forza Sports Group, dat de belangen van Oranje-international Jurriën Timber behartigt, gesignaleerd. En wat is gehuisvest op dat adres in Londen? Het internationale kantoor van Manchester United, waar de directie grote besprekingen over toptransfers voert.”

TIP: Scoort Timber tegen België? Verdien 19x je inzet terug!

Is een contractverlenging de beste optie voor Timber?

  • Ja
  • Nee
1316+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie