‘Duidelijk Bergwijn-signaal voor Ajax’

Foto: ‘Duidelijk Bergwijn-signaal voor Ajax’

Ajax is gelinkt aan Owen Wijndal (AZ) en Steven Bergwijn (Tottenham Hotspur). Clubwatcher Mike Verweij vraagt zich af of de Amsterdammers daadwerkelijk toeslaan in de zomer, maar Valentijn Driessen denkt dat hij heel graag wil.

Ajax is al vaak gelinkt aan Wijndal, maar concreet zijn de Amsterdammers nog niet geworden. “Ik denk dat Ajax precies weet wat Wijndal moet kosten”, reageert Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. “Dat ze nog niet in actie zijn gekomen, is enerzijds een risico omdat er veel meer belangstelling is voor Wijndal. Anderzijds zou het kunnen betekenen dat Ajax nog niet honderd procent overtuigd is van zijn komst.”

Bergwijn

Verweij denkt dat Ajax de bal mogelijk doorschuift naar de nieuwe hoofdtrainer. Duidelijk is dat de Amsterdammers Bergwijn zeer zien zitten, want in januari speelde dat al concreet. “Dat was hét moment om het wel of niet te doen”, aldus de journalist. “Naarmate hij verder komt in zijn contract wordt hij iets goedkoper, maar dan komen er ook meer kapers op de kust. En Bergwijn heeft natuurlijk al drie, vier keer in de startblokken gestaan om naar Amsterdam te komen. Als dat elke keer een teleurstelling wordt, denk je op een gegeven moment ook ‘bekijk het maar’.”

Driessen denkt zeker te weten dat Bergwijn naar Amsterdam wil. “Hij heeft nu ook wel gezien dat een buitenlands avontuur niet alles is. Zelfs als je een paar keer scoort heb je geen enkele zekerheid dat je speelt. Daarnaast wil hij ook graag in het Nederlands elftal. Ik denk dat hij op zijn knieën terug wil naar Amsterdam.”

TIP: Scoort Bergwijn wéér tegen Schmeichel? Win 2.95 keer je inleg!

Gaat Bergwijn alsnog naar Ajax?

  • Ja
  • Nee
1294+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie