Drama voor Ronaldo: ongeboren zoon overleden

Foto: Drama voor Ronaldo: ongeboren zoon overleden

Cristiano Ronaldo heeft maandagavond dramatisch nieuws medegedeeld aan zijn fans. Zijn vriendin Georgina Rodriguez was zwanger van een tweeling, maar een van de twee (een jongetje) is overleden.

In oktober kondigde het koppel aan dat Georgina in verwachting was van een tweeling. Een jongetje blijkt nu voor de geboorte te zijn overleden. “Met het diepste verdriet moeten wij het overlijden van onze zoon aankondigen”, schrijft de Portugese steraanvaller van Manchester United.

Daar voegt Ronaldo aan toe: “Het is de grootste pijn die een ouder kan voelen. Alleen de geboorte van ons meisje, geeft ons wat kracht om dit moment met wat hoop en geluk te beleven.”

Ronaldo was dit weekend nog dolenthousiast. De steraanvaller schoot Manchester United met een hattrick naar een 3-2 overwinning op Norwich City. Van die euforie is nu dus even niets meer over…

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie