Ronaldo geslacht: “Hij denkt dat hij God is en kan doen wat hij wil”

Foto: Ronaldo geslacht: “Hij denkt dat hij God is en kan doen wat hij wil”

Het incident van Cristiano Ronaldo, die na het duel met Everton (1-0) een telefoon van een supporters op de grond gooit, blijft de gemoederen bezighouden in Engeland. Inmiddels is de superster van Manchester United door het stof gegaan. Oud-voetballer José Enrique haalt keihard uit naar de Portugees.

“Altijd gezegd…”

Het filmpje van de duidelijk gefrustreerde CR7 ging zaterdag razendsnel viral. “Ik heb het altijd gezegd dat ik hem niet mag. Hij denkt dat hij god is en dat hij kan doen wat hij wil. Dat wil niet zeggen dat hij niet een van de beste spelers uit de voetbalgeschiedenis is, maar ik mag hem niet als persoon”, tweette de voormalig speler van onder meer Liverpool en Newcastle United, bijgevoegd met een video van het voorval.

Ronaldo bood inmiddels zijn excuses aan in een statement op Instagram. “We moeten altijd respectvol en geduldig zijn en het voorbeeld geven voor alle jongeren die van het mooie spel houden. Ik wil mijn excuses aanbieden voor mijn uitbarsting en, indien mogelijk, zou ik deze supporter willen uitnodigen om een wedstrijd op Old Trafford te komen bekijken, als teken van fair play en sportiviteit”, aldus de aanvaller.

United sloeg ook op Goodison Park een modderfiguur, door te verliezen tegen de degradatiekandidaat. Zowel The Mancunians als Ronaldo zelf zitten in een zeer slechte fase.

Revancheert Ronaldo zich met een goal tegen Norwich? Anderhalf keer je geld!

Denkt Ronaldo dat hij God is?

  • Ja, dat is wel duidelijk toch
  • Neuh…
128+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie