‘Lewandowski zet zinnen op transfer naar Barcelona’

Foto: ‘Lewandowski zet zinnen op transfer naar Barcelona’

De kans lijkt groot dat Robert Lewandowski komende zomer Bayern München gaat verlaten. De spits zou in de belangstelling staan van meerdere buitenlandse topclubs, maar lijkt zijn keuze al gemaakt te hebben. De Poolse aanvaller heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Barcelona.

De topschutter van der Rekordmeister heeft de clubleiding van Bayern al op de hoogte van zijn plannen gesteld meldt TVP Sport. Naar verluidt heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen Oliver Kahn en Lewandowski. Daarin zou de goalgetter hebben aangegeven te willen vertrekken naar Spanje. Lewandowski zou al gesprekken hebben gevoerd met Barcelona-trainer Xavi Hernández. Die gesprekken zouden de Pool dusdanig hebben overtuigd, dat de spits nu zinspeelt op een vertrek naar Barcelona. 

Luuk de Jong

Mocht Lewandowski daadwerkelijk de overstap maken naar Barcelona, dan is de kans groot dat de Nederlandse aanvallers Memphis Depay en Luuk de Jong mogen uitkijken naar een andere club. Overigens speelde Luuk de Jong zondag nog een belangrijke rol door de winnende treffer tegen Levante voor zijn rekening te nemen. De spits kopte Barcelona in blessuretijd naar de overwinning. Xavi prees de aanvaller dan ook na zijn winnende goal. “Winnen in de laatste minuut geeft een goed gevoel, omdat het aankomt op mentaliteit. Luuk is zich altijd bewust van zijn mogelijkheden. Ik ben erg blij voor hem.”

Lewandowski scoort de eerste goal voor Bayern Munchen tegen Villareal. Een mooie odd van 2.87!

Is Lewandowski een topaankoop voor Barcelona?

  • Ja
  • Nee
158+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie