‘Ajax slaat om zich heen op transfermarkt’

Foto: ‘Ajax slaat om zich heen op transfermarkt’

Er gaat hoogstwaarschijnlijk flink wat veranderen bij Ajax op de zomerse transfermarkt. Verschillende spelers (bijvoorbeel Sébastien Haller en Noussair Mazraoui) azen op een vertrek, maar de Amsterdammers gaan hoogstwaarschijnlijk ook zelf hun financiële spierballen tonen.

Voetbal International noemt op dinsdag drie mogelijke aanwinsten: Steven Bergwijn (Tottenham Hotspur), Brian Brobbey (RB Leipzig) én Owen Wijndal (AZ).

Wijndal

Over de linksback schrijft het blad: “Wijndal verlengde afgelopen week nog zijn contract in Alkmaar met een jaar, maar lijkt hiermee vooral de clubkas van de Noord-Hollanders te willen spekken. De international liet al vaker doorschemeren een overstap naar Ajax te zien zitten, terwijl de Amsterdammers ook al openlijk hebben aangegeven in Wijndal een gewenste versterking te zien.”

Bergwijn

Verder kijken de Amsterdammers naar hun voorhoede: “Na het vertrek van David Neres in januari had Ajax de grote wens om een nieuwe buitenspeler aan de selectie toe te voegen. De club deed meerdere pogingen om Steven Bergwijn bij Tottenham Hotspur los te weken. Het liep op niets uit, maar de vleugelaanvaller blijft op het wensenlijstje van Ajax staan. Aangezien hij in de voorbije periode slechts als invaller spaarzame minuten maakt, is de kans groot dat de wegen van Bergwijn en Spurs komende zomer zullen scheiden.”

Brobbey

Brobbey wordt momenteel gehuurd van Leipzig, maar die transfer zou definitief kunnen worden: “De spits is weer terug, maar wel op huurbasis. De wens om de jongeling na dit seizoen weer op vaste basis toe te voegen aan de selectie, is nog altijd volop levend. Om dit voor elkaar te krijgen, wacht nog wel het nodige aftasten en onderhandelen met zowel RB Leipzig als het management van Brobbey.”

Verdien 1.20 keer je inleg als Ajax van FC Groningen wint!

Goede aanwinsten?

  • Ja
  • Nee
3238+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie