‘Duizelingwekkende aanbieding Xavi en Cruijff aan Haaland uitgelekt’

Foto: ‘Duizelingwekkende aanbieding Xavi en Cruijff aan Haaland uitgelekt’

FC Barcelona haalt alles uit de kast om Erling Haaland naar Camp Nou te krijgen. Naar verluidt spraken Xavi en Jordi Cruijff deze week met de Noorse topschutter van Borussia Dortmund.

Haaland laat zich in München behandelen aan zijn dijbeenblessure en sprak daar volgens L’Esportiu de Catalunya dinsdag met Xavi en Cruijff. De trainer en adviseur van de directie presenteerden hun plannen aan de gewilde Dortmund-aanvaller. Door de flinke concurrentie en de recente financiële problemen van Barça, werden de Catalanen nooit echt als nummer één kandidaat gezien om Haaland in te lijven. Binnen de club groeit echter het optimisme om de stunt toch te realiseren.

195 miljoen euro (!)

Volgens Deportes Cuarto biedt Barcelona Haaland een vijfjarig contract met een brutosalaris van in totaal 195 miljoen euro. In zijn eerste jaar zou de Scandinaviër twintig miljoen opstrijken, dat per jaar verhoogd wordt. In het laatste contractjaar zou het gaan om een vorstelijk jaarloon van 55 miljoen.

Uiteraard probeert Haaland met zaakwaarnemer Mino Raiola er een zo mooi mogelijke deal uit te slepen. De belangenbehartiger zet volgens de berichtgeving in op een driejarig contract, met een optie tot extra jaren. De speler en zijn management bevinden zich in een luxepositie, omdat ook Real Madrid en Manchester City ver willen gaan om hem vast te leggen.

Europa League-winst voor Barcelona? 3.5x je inzet!

Moet Haaland voor Barça kiezen?

  • Ja
  • Nee
219+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie