‘Raiola sluit gigantisch Haaland-pact’

Foto: ‘Raiola sluit gigantisch Haaland-pact’

Erling Braut Haaland heeft plannen om na dit seizoen over te stappen naar FC Barcelona. Volgens Deportes Cuatro vertrekt de Noorse goalgetter van Borussia Dortmund onder één voorwaarde naar Camp Nou.

Haaland wil Dortmund na dit seizoen inruilen voor een grotere club. Onlangs lekte al uit dat de Noor een voorkeur heeft voor Spanje als nieuwe bestemming, maar nu is dus ook duidelijk dat Barcelona de voorkeur geniet boven Real Madrid. Deportes Cuatro heeft zelfs vernomen dat president Joan Laporta een pact heeft gesloten met diens zaakwaarnemer Mino Raiola.

Het Spaanse medium schrijft dat Raiola Haaland naar Barcelona brengt, mits Laporta voldoende geld op tafel krijgt. Dat is wel meteen ook de valkuil voor de Catalanen. Zoals bekend kampt de gevallen grootmacht uit La Liga met grote financiële problemen en tot op de dag van vandaag is het lastig om grote deals te sluiten. Ferrán Torres werd weliswaar overgenomen van Manchester City (55 miljoen euro), maar zijn registratie is nog altijd niet rond.

Haaland moet de nieuwe superster van FC Barcelona worden. Wat hem betreft is Real Madrid ook een prachtige optie voor volgend seizoen, ware het niet dat de Noor het niet ziet zitten om in hetzelfde team te spelen als Kylian Mbappé. De Fransman is volgens de berichten hard op weg om Paris Saint-Germain komende zomer transfervrij in te ruilen voor de Madrilenen.

Op 13 december zou de Haaland-pact al zijn gesloten tijdens het Golden Boy-gala. Laporta en Raiola onderhouden al jarenlang een goede relatie, waardoor ook Ajax-rechtsback Noussair Mazraoui in beeld is.

Haaland topscorer van de Bundesliga? De odd bij bet365 is 13.00!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Doet hij daar verstandig aan?

  • Ja
  • Nee
408+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie