‘Paris Saint-Germain brengt Manchester City in grote paniek’

Foto: ‘Paris Saint-Germain brengt Manchester City in grote paniek’

Manchester City moet alle zeilen bijzetten om concurrent Paris Saint-Germain niet sterker te maken. Riyad Mahrez flirt namelijk openlijk met de Franse topclub, zo meldt The Sun.

De dertigjarige Algerijn is bezig aan zijn vierde seizoen bij Manchester City, waar hij het nog altijd goed naar zijn zin heeft. Paris Saint-Germain heeft echter zijn interesse laten blijken in Mahrez die aan het einde van het seizoen nog over een contract van een jaar beschikt. De Engelse club vreest Mahrez daarom kwijt te raken.

De regerend landskampioen is achter de schermen dan ook druk bezig om de verbintenis met de linkspoot op te waarderen en hem zo te overtuigen van een langer verblijf in Engeland. Aangezien de Africa Cup al in januari voor de deur staat, hoopt Manchester City snel te kunnen handelen.

Hoog transferbedrag

Mocht de aanvaller de club alsnog willen verlaten, dan verkoopt Manchester City de aanvaller naar verwachting niet voor een appel en een ei. Leicester City verkocht Mahrez in 2018 voor bijna 68 miljoen euro aan de Engelse grootmacht, waardoor Manchester City een gedeelte van dit bedrag zal willen terugverdienen.

Maakt Mahrez de openingstreffer tegen Watford? Grijp 6 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Wat moet Mahrez doen?

  • Naar Paris Saint-Germain gaan
  • Bij Manchester City blijven
55+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie