‘Barcelona bereikt persoonlijk akkoord en ziet toptransfer naderen’

Foto: ‘Barcelona bereikt persoonlijk akkoord en ziet toptransfer naderen’

Barcelona hoopt de huidige selectie in de winterstop van enkele verse krachten te voorzien. Ferran Torres moet één van de nieuwe namen zijn bij de Spaanse grootmacht, zo laat RAC1 weten.

Het Spaanse medium stelt dat de club inmiddels over een persoonlijk akkoord beschikt met de 21-jarige aanvaller. Momenteel doet het clubbestuur van Barcelona hard zijn best om met Manchester City tot een overeenstemming te komen. Hoewel het verschil tussen vraag en aanbod op 20 miljoen euro zou zitten, is Barcelona ervan overtuigd dat de transfer rond komt.

Naar verluidt kan Torres in Spanje een vierjarig contract ondertekenen. De aanvaller gaat naar verwachting een verbintenis aan waarmee hij jaarlijks een lager salaris zal ontvangen, maar dat zou Torres geen probleem vinden. De buitenspeler lijkt vooral blij te zijn om voor de Catelanen uit te komen.

Selectiebeleid Barcelona

De transfer is een logisch gevolg van de problemen in de selectie van Barcelona. Waar Ronald Koeman aan het begin van het seizoen al over weinig aanvallers kon beschikken, is dat bij Xavi niet bepaald anders. De kersverse oefenmeester liet de clubleiding dan ook weten dat hij snel nieuwe voorhoedespelers aan zijn team wil toevoegen.

Wint Barcelona van Real Betis? Pak 1.45 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Gaat Torres bij Barcelona slagen?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik denk het niet
211+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie