Neymar zorgt voor enorme rel met Instagram-posts

Foto: Neymar zorgt voor enorme rel met Instagram-posts

Afgelopen weekend leek Neymar Junior een horrorblessure op te lopen, doordat zijn enkel klem kwam te zitten en zwikte bij een harde tackle. Uiteindelijk bleek de schade nog enigszins mee te vallen; de Braziliaan kan zo’n zes tot acht weken niet meedoen bij Paris Saint-Germain.

Maar in Frankrijk heersen er nu al twijfels of Neymar er wel alles aan doet/gaat doen om zo spoedig mogelijk terug te keren binnen de lijnen. De dribbelkont, die bijzonder vaak last heeft van pijntjes en kwetsuren, is in de nacht van zondag op maandag namelijk in het uitgaansleven van Parijs gesignaleerd.

Op de Instagram Story van rapper Jottape, een Braziliaan, zien we Neymar plots voorbij komen. De laatste post dateert van 06:30 uur ‘s ochtends (!), terwijl hij op diezelfde zondag nog in tranen van het veld werd gedragen tegen Saint-Étienne (1-3 zege PSG).

Partyanimal

Neymar zelf deelde op zijn Instagram ‘s avonds nog een foto van zijn dubbelgeklapte enkel tijdens de tackle, met daarbij de tekst ‘Het is tijd om te herstellen’. De vraag is of dezelfde dag nog tot in de vroege uurtjes uitgaan dat herstellen nou daadwerkelijk bevordert. Op de beelden van rapper Jottape zien we verder nog waterpijp en een pokerspel voorbij komen. “Neymar is 100 procent terug” en “Jij bent het licht, kameraad” schreef Jottape er bij.

Een paar dagen geleden erkende Neymar overigens al in een interview: “Feesten is een manier om te ontspannen en te genieten, en het is iets dat ik nooit zal opgeven.” Dit kalenderjaar mist de aanvaller sowieso de duels met OGC Nice, RC Lens, AS Monaco, Lorient en Club Brugge (Champions League).

Wint PSG woensdag zonder Neymar van Nice? Bij een inzet van €100 pak je €136!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Betwijfel jij de geloofwaardigheid van Neymar en zijn blessure nu?

  • Ja, eerlijk gezegd wel
  • Nee, dat niet
347+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie