‘Kamp-Messi zeer teleurgesteld in Barcelona’

Foto: ‘Kamp-Messi zeer teleurgesteld in Barcelona’

Lionel Messi is zeer teleurgesteld in FC Barcelona. Een rechterhand van president Joan Laporta liet zich onlangs ui over de Argentijnse steraanvaller en diens uitspraken zijn niet lekker gevallen.

José Elias, die een belangrijke rol speelde tijdens de presidentsverkiezing bij FC Barcelona, verklaarde tegenover La Sotana: “FC Barcelona moest een nieuw team tot stand brengen en dat was met Messi niet mogelijk. Op een bepaalde leeftijd hoort hij niet bij Barça te spelen… (…) Om van Barça weer een winnend team te maken, moest de club een pre-Messi project starten. Die beslissing had uiteindelijk toch genomen moeten worden.”

Daar voegde Elias aan toe: “Messi huilde niet omdat hij niet bij Barça mocht blijven, maar om een aantal redenen. Hij beëindigde een cyclus en bovendien had hij in Barcelona een leven opgebouwd met zijn familie. Barça had ook economische en organisatorische beperkingen.”

Teleurstelling

Het kamp-Messi is volgens SPORT ‘not amused’ over deze uitspraken. De Argentijnse steraanvaller en zijn begeleiding zijn van mening dat dit standpunt nergens op gebaseerd is. Messi won afgelopen zomer de Copa América met de nationale ploeg en scoorde dit seizoen meermaals in de Champions League. Zij zijn daarom van mening dat hij nog altijd op wereldtop van waarde is.

Wedden op goals van Messi? Maak een bet365-account aan en win!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Terecht?

  • Ja
  • Nee
257+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie