‘Man United krijgt opnieuw klap tijdens zoektocht hoofdtrainer’

Foto: ‘Man United krijgt opnieuw klap tijdens zoektocht hoofdtrainer’

Manchester United heeft opnieuw een teleurstelling te verwerken gekregen in de zoektocht naar een nieuwe club. Paris Saint-Germain weigert namelijk om Mauricio Pochettino te laten vertrekken.

De voormalig trainer van Tottenham Hotspur was nadrukkelijk in beeld om de vertrokken Ole Gunnar Solskjaer op te volgen. Pochettino stond zelf niet onwelwillend tegenover een terugkeer naar de Premier League, maar volgens The Times is het voor Paris Saint-Germain onbespreekbaar om hem in het lopende seizoen te laten gaan.

Dat lijkt gedeeltelijk te maken te hebben met het standpunt van Zinedine Zidane. De Fransen zien in hem de droomkandidaat om Pochettino te vervangen die het sterrenteam naar een hoger niveau kan brengen, alleen de oud-trainer van Real Madrid stapt liever niet gedurende het seizoen in bij een club. Daardoor zou Paris Saint-Germain met lege handen staan.

Meer interesse

De Engelsen hebben echter nog andere kandidaten op de lijst staan voor het trainerschap. Naar verluidt maken Ernesto Valverde en Rudi Garcia eveneens kans op de gewilde baan, terwijl Manchester United ook interesse had in Erik ten Hag. De Ajax-trainer liet echter al eerder weten tot het einde van het seizoen in Amsterdam te blijven.

Verrast Ajax dit seizoen en wint de ploeg van Ten Hag de Champions League? Pak 21 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Welke trainer past beter bij Manchester United?

  • Ernesto Valverde
  • Rudi Garcia
69+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie