Solskjaer spreekt over Van de Beek: “Dat weet hij”

Foto: Solskjaer spreekt over Van de Beek: “Dat weet hij”

Donny van de Beek komt ook dit seizoen nog amper aan spelen toe bij Manchester United. Manager Ole Gunnar Solskjaer weerspreekt dat dit iets te maken heeft met zijn houding.

Van de Beek staat er nog altijd goed op bij de United-fans. Zij geven Solskjaer massaal de schuld van diens situatie, zo bleek ook uit het gezang tijdens de met 0-2 verloren thuiswedstrijd tegen Manchester City. “Onze fans zien een fantastische professional en een zeer goede speler”, zo reageerde de Noorse coach vrijdag op de persconferentie.

Solskjaer kan dat niet ontkennen. “Donny is iemand die zichzelf, het team of de familie nooit in de steek heeft gelaten door zijn houding. Zijn benadering van de wedstrijden en de trainingen is perfect. Ik kan hem niets verwijten en dat weet hij.”

Van de Beek werd in de zomer van 2020 door United overgenomen van Ajax. De Engelse topclub betaalde veertig miljoen euro voor de Oranje-international, maar vooralsnog staat de teller op slechts 41 officiële wedstrijden (één goal en twee assists). In totaal maakte hij 1.610 speelminuten voor United.

Transfer

Het is onduidelijk waar Van de Beek na januari speelt. De oud-Ajacied kreeg in de zomer geen permissie om United te verlaten, maar dat leverde vooralsnog geen doorbraak op. Om die reden heeft de middenvelder de intentie om de club te verlaten in januari.

Scoort Van de Beek tegen Watford? Win 5.50 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Vertrekt Van de Beek in januari?

  • Ja
  • Nee
494+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie