‘Transfer van 90 miljoen voor Frenkie de Jong’

Foto: ‘Transfer van 90 miljoen voor Frenkie de Jong’

FC Barcelona dreigt Frenkie de Jong richting de uitgang te duwen. Volgens The Daily Mail en verschillende Spaanse media mag de Oranje-international voor negentig miljoen euro vertrekken uit Catalonië.

De toekomst van De Jong staat sinds een aantal weken ter discussie. SPORT meldde deze week dat de oud-Ajacied in Barcelona wil blijven, maar de clubleiding en trainer Xavi Hernández zouden wel heil zien in een transfer voor de middenvelder. Zij denken dat er genoeg kwaliteit rondloopt op het middenveld en kunnen gezien de financiële situatie een megabedrag goed gebruiken.

FC Barcelona en De Jong staan wat dat betreft tegenover elkaar. De vraag is natuurlijk wel of de Nederlander in Camp Nou actief wil blijven als zowel de clubleiding als de nieuwe trainer graag van hem af wil. Met Manchester City staat er al een gegadigde klaar om hem in te lijven, al zijn er meer opties genoemd. Zo kwamen ook Bayern München en Paris Saint-Germain al eens ter sprake.

Transfersom

FC Barcelona kampt nog steeds met grote financiële problemen. Om die reden zou president Joan Laporta akkoord willen gaan met een aanbod van ongeveer negentig miljoen euro. Dat is opvallend, aangezien de Catalanen hem in de zomer van 2019 nog voor 86 miljoen euro aantrokken. Sindsdien veroverde hij een vaste basisplaats én verlengde hij zijn contract.

Naar verluidt wil FC Barcelona zelfs in januari al luisteren naar een geïnteresseerde club. Over anderhalve maand kan De Jong dus al eigendom zijn van een andere club.

Scoort Frenkie tegen Espanyol? Win 250 euro met 50 euro inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Moet hij voor een transfer kiezen?

  • Ja
  • Nee
2453+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie