Eran Zahavi-zorgen voor PSV

Foto: Eran Zahavi-zorgen voor PSV

PSV beschikt al over een ‘goedgevulde’ ziekenboeg, maar het lijkt er sterk op dat Eran Zahavi zich nu ook nog eens bij ‘Medisch Centrum Eindhoven’ voegt. De spits raakte namelijk geblesseerd in de interland tussen Oostenrijk en zijn vaderland Israël (4-2).

Een klein half uurtje voor het laatste fluitsignaal werd Zahavi bij een 2-2 tussenstand naar de kant gehaald door bondscoach Willi Ruttensteiner. Vlak daarvoor had de spits ‘iets horen klikken’ in zijn knie, vertelde de keuzeheer na afloop van het duel: “Eran vroeg of hij verder mocht spelen, maar ik zag dat hij niet meer fit was en we besloten hem te wisselen.”

Met Zahavi in de catacomben voor een medische check ging Israël met 4-2 ten onder in het Wörtherseestadion in Klagenfurt. Grote gevolgen had dat overigens niet, want al vóórdat het duel van start ging wisten de Israëliërs dat er geen hoop meer was op plaatsing voor het wereldkampioenschap in Qatar, door de 0-2 overwinning van Schotland bij Moldavië.

Moeilijkheden Schmidt

Voor PSV zou een (ernstige) blessure van Zahavi een hard gelag zijn. Belangrijke spelers als Cody Gakpo, Noni Madueke, Yorbe Vertessen en Davy Pröpper maken al onderdeel uit van de ziekenboeg in het Philips Stadion en in het duel met Fortuna Sittard (1-4 winst) viel Jordan Teze uit. Coach Roger Schmidt moet al een tijdje puzzelen en die situatie lijkt dus aan te houden…

Verliest PSV na de interlandperiode thuis van Vitesse? Bet365 heeft de quote vastgesteld op 7.00!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Vervelend?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
162+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie