“Hij is een van de beste spelers die ooit voet op deze planeet heeft gezet”

Foto: “Hij is een van de beste spelers die ooit voet op deze planeet heeft gezet”

De mooiste wedstrijd van het aankomende weekend is toch wel die tussen Manchester United en Manchester City van morgenmiddag 13.30 uur op Old Trafford. Bij The Red Devils hoopt men op de uitspattingen van één speler: Cristiano Ronaldo.

Wint United thuis van City? Bij bet365 kun je je inzet bijna vervijfvoudigen!

De superster bezorgde zijn werkgever hoogstpersoonlijk een punt tegen Atalanta Bergamo (2-2) en zijn coach Ole Gunnar Solskjaer is vol lof. “Hij is een van de beste spelers die ooit voet op deze planeet heeft gezet”, vertelt de Noor aan de Engelse pers. “Zijn impact op en buiten het veld is absoluut enorm geweest. Mensen zien de manier waarop hij zich opstelt als negatief. Ik zie dat niet. Hij maakt doelpunten, werkt voor het team en is een top-, topprofessional.”

Na de 0-5 nederlaag tegen Liverpool werd het nogal heet onder de voeten van de coach: “Dat zal in de geschiedenisboeken blijven staan. Maar we hebben een goede week gehad met goede resultaten in uitduels. We moeten deze derby ingaan met het idee dat we het goed kunnen doen. Het is een derby en iedereen weet wat er op het spel staat. Het is een speciale wedstrijd. De laatste keer dat we een derby speelden met publiek, was de sfeer geladen. Iedereen zal dat onthouden, meer dan die zwarte bladzijdes.”

Belangrijkste wedstrijd?

Zijn tegenhanger Josep Guardiola ziet de derby niet als de belangrijkste wedstrijd van het seizoen: “Misschien geldt dat voor sommige mensen, maar voor mij niet. We proberen elke wedstrijd belangrijk te maken. Natuurlijk zijn derby’s speciaal vanwege de sentimenten, maar we willen beide resultaat.”

De vorige vier derby’s leverden The Citizens één gelijkspel en drie nederlagen op, en… “Met Ronaldo zijn ze nog beter.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Ronaldo de allerbeste?

  • Ja
  • Nee…
100+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie