‘Man City moet beroep doen op 36-jarige met één PL-match in 10 jaar’

Foto: ‘Man City moet beroep doen op 36-jarige met één PL-match in 10 jaar’

Manchester City hervat komend weekend in de Premier League met een lastige uitwedstrijd tegen Leicester City. Op een aantal posities moet manager Pep Guardiola behoorlijk puzzelen. Zo lijkt er wel een heel opvallende naam tussen de palen plaats te zullen nemen. 

City dreigt het immers zonder doelman Ederson Moraes te moeten stellen, terwijl tweede keus Zack Steffen in de lappenmand ligt met corona. Daardoor zal City het in Leicester wellicht moeten zien te redden met de 36-jarige Scott Carson onder de lat. De derde doelman speelde slechts één wedstrijd in de Premier League in de laatste tien jaar. 

In mei mocht hij van Guardiola opdraven in de overbodige wedstrijd tegen Newcastle United, nadat City zich al verzekerd had van de titel. Zijn laatste match daarvoor dateerde al van 2011, toen nog met West Bromwich Albion. Daarna speelde Carson in Turkije bij Bursaspor en in de Engelse lagere divisies met Wigan en Derby County.

Kan dit City punten kosten?

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie