City-back Benjamin Mendy blijft vastzitten

Foto: City-back Benjamin Mendy blijft vastzitten

Manchester City-verdediger Benjamin Mendy blijft voorlopig vastzitten in de gevangenis. De back wordt verdacht van verkrachting en aanranding en zijn voorlopige hechtenis is verlengd, zo meldt Voetbal International op de vrijdagmiddag.

Het blad onthult: “Benjamin Mendy blijft voorlopig in de gevangenis. De 27-jarige verdediger van Manchester City moest vrijdag voor het eerst in de rechtbank verschijnen op verdenking van verkrachting en aanranding. Zijn verzoek om op borgtocht vrij te komen werd afgewezen.”

“City maakte donderdag bekend dat Mendy voorlopig is geschorst door de club”, vervolgt VI. “De verdediger wordt beschuldigd van vier verkrachtingen en één geval van aanranding tussen oktober 2020 en augustus 2021. De aanklachten komen van drie verschillende slachtoffers. Mendy werd deze week door de politie opgepakt. Vrijdag ontkende hij de aanklachten.”

Mendy en zijn advocaten hoopten dat de rechter hem voorlopig wilde vrijlaten op borgtocht, maar dat verzoek werd afgewezen. Mogelijk blijft de vleugelverdediger tot de volgende zitting vastzitten… die vindt plaats op 10 september.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie