PSG gaat in tweede helft los tegen tiental

Paris Saint-Germain heeft vrijdagavond een simpele zege behaald in de Franse Ligue 1. Na een rode kaart in de eerste helft had Montpellier na rust niets meer in te brengen.

Doelman Jonas Omlin kreeg binnen twintig minuten de rode kaart na een overtreding op Kylian Mbappé. Zijn vervanger had een kwartiertje later geen reactie in huis op een inzet van diezelfde PSG-aanvaller, die daarmee al zijn dertiende van het seizoen maakte in de Franse competitie.

Tussen de zestigste en 63ste minuut ging het helemaal los in het Parc des Princes. Neymar, Mauro Icardi en opnieuw Mbappé bezorgden PSG een 4-0 voorsprong. Met 45 punten gaan de hoofdstedelingen aan kop, al kan Lille OSC dit weekeinde weer langszij komen door te winnen van Stade Rennes.

Scoreverloop: 1-0 (34′) Kylian Mbappé, 2-0 (60′) Neymar, 3-0 (62′) Mauro Icardi, 4-0 (63′) Kylian Mbappé