Ibrahimovic blij met transfer: “Iedereen bang”

Foto: Ibrahimovic blij met transfer: “Iedereen bang”

Zlatan Ibrahimovic doet het op 39-jarige leeftijd regelrecht geweldig bij AC Milan. Gisteren was hij wederom goed voor twee doelpunten (tegen Cagliari in de Serie A), maar de Zweed kan natuurlijk niet meer elke wedstrijd volmaken. Daarom komt Mario Mandzukic naar de Rossoneri.

In de Italiaanse media analyseert de routinier zijn wedstrijd allereerst: “Ik had eigenlijk nog een derde moeten maken, maar twee goals waren vandaag voldoende. Het was erg lastig, want ik had 57 dagen niet gespeeld, maar het is oké voor nu.”

Het is nog niet officieel aangekondigd, maar het is wel duidelijk dat Mandzukic in het San Siro gaat spelen: “Of ik daar blij mee ben? Met hem hebben we twee spelers die de tegenstanders bang maken. Tot nu toe hebben we het goed gedaan, maar de moeilijkste maanden komen nog. We zijn pas halverwege. Er worden de komende maanden veel wedstrijden gespeeld en met meer spelers kan de trainer vaker rouleren. Of ik in de titel geloof? Ik geloof in mezelf. Ik geloof in Zlatan.”

Coach Stefano Pioli is blij met zijn nieuwe spits: “Ibra heeft gezegd dat hij goed voor hem zal zorgen. Ik ben blij, want de club is ambitieus en de komst van Mandzukic past daarbij. Met al die wedstrijden hebben we veel spelers nodig. Dit seizoen is de kwantiteit van de minuten niet belangrijk, maar wel de kwaliteit. Toen de club mij Mandzukic voorstelde, was ik meteen enthousiast. Ik heb hem ook al gesproken en hij is heel gemotiveerd. Hij is een winnaar.”

Goede aanwinst?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
145+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie