“Dit is het ideale moment om Van de Beek los te laten bij Manchester United”

Foto: “Dit is het ideale moment om Van de Beek los te laten bij Manchester United”

Na de interlandbreak kunnen de spelers zich weer volop concentreren op hun clubs. Donny van de Beek zal terugkeren bij Manchester United, wat tot dusver nog geen hele gelukkige combinatie is. Volgens de Manchester Evening News is aankomend weekend dé gelegenheid om de Oranje-middenvelder de eerste basisplaats in de Premier League te gunnen.

De Engelse grootmacht ontvangt zaterdagavond West Bromwich Albion op Old Trafford. “Het is het ideale moment om Donny van de Beek los te laten”, schrijft de regionale krant in een analyse over Van de Beek. De aankoop kwam vooralsnog slechts 74 minuten in actie in competitieverband en kreeg al de nodige kritiek. De van Ajax overgekomen middenvelder kostte Man United zo’n 40 miljoen euro. “De international van het Nederlands elftal is namelijk niet de eerste en zeker ook niet de laatste aankoop die op een rustige manier mag wennen aan het veeleisende Engelse voetbal. In elke transferperiode worden er ontzettend veel deals afgesloten. Sommige spelers kennen een bliksemstart, maar er zijn ook aanwinsten die tijd nodig hebben om zich aan te passen”, klinkt het. 

De komende vier maanden lijken cruciaal te worden voor de toekomst van de international bij The Mancunians. “Want tot eind maart zijn er geen interlandperiodes die voor onnodige afleiding kunnen zorgen. Zijn veelzijdigheid is wellicht van cruciaal belang in een wedstrijd tegen een ploeg die zich waarschijnlijk ingraaft. Hij beschikt over scorend vermogen én is in staat om ploeggenoten in kansrijke positie te brengen. Met een loodzwaar speelschema op komst is het voor Van de Beek zaak om zich te laten gelden.”

Zie je Van de Beek komende weken veel spelen?

  • Jawel
  • Ik vrees van niet
191+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie