Rashford maakt hattrick als invaller, Luuk de Jong gevierde man bij Sevilla

Foto: Rashford maakt hattrick als invaller, Luuk de Jong gevierde man bij Sevilla

Manchester United heeft flink uitgehaald op eigen veld tegen RB Leipzig in de Champions League. Met Donny van de Beek in de ploeg werd het 5-0, al werden vier van de vijf doelpunten gemaakt toen de Nederlander al gewisseld was. Marcus Rashford was de grote man door als invaller een hattrick te maken. Bij Sevilla was Luuk de Jong weer eens de held, door op knappe wijze de enige treffer tegen Stade Rennes aan te tekenen.

Manchester United – RB Leipzig

Donny van de Beek kon eindelijk eens rekenen op een basisplaats bij The Mancunians. De volgers op Twitter waren zeker te spreken over de Nederlandse middenvelder, maar helaas was hij niet betrokken bij de beslissende moment. Na twintig minuten brak Mason Greenwood de ban, op aangeven van Paul Pogba. Halverwege de tweede helft gaf Van de Beek het stokje over aan Bruno Fernandes en zette Man United nog eens vol druk. Ook Marcus Rashford kwam als invaller binnen te lijnen en hij bleek scherp als een mes te zijn. Met drie goals in het laatste kwartier tekende hij knap voor een hattrick. Tussendoor had Antony Martial al het doel gevonden, waardoor de eindstand op een zeer eenvoudige 5-0 kwam te staan. Justin Kluivert viel een kwartier voor tijd in bij de bezoekers, maar kon niet erg genieten van zijn invalbeurt.

Sevilla – Stade Rennes

Sevilla had tegen Stade Rennes het overwicht, maar kon dat lange tijd niet uitdrukken in de score. In totaal kwamen de Spanjaarden tot 23 doelpogingen tegen twee van de Fransen. Tien minuten na rust werd dan toch de ban gebroken en natuurlijk was het weer Luuk de Jong, die zijn waarde voor de ploeg toonde. Marcos Acuña werd aan de linkerkant weggestuurd en kwam met een puntgave voorzet op de Oranje-spits. De Jong snelde het stafschopgebied in en drukte de bal heerlijk af. Een gewelde afronding die zo de Andalusiërs op het goede spoor zetten. Na het gelijke spel tegen Chelsea wederom een goed resultaat voor De Jong & co.

Zag jij dit aankomen van Man United?

  • Toch wel
  • Zeker niet
67+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie