Valentijn Driessen haalt keihard uit over ‘Ihattaren-onzin’

Foto: Valentijn Driessen haalt keihard uit over ‘Ihattaren-onzin’

Dat Mohamed Ihattaren het momenteel moeilijk heeft bij PSV is iedereen inmiddels wel bekend, maar de beide De Telegraaf-journalisten Valentijn Driessen en Mike Verweij vinden dat er nogal eens overdreven wordt over het ‘supertalent.

Verweij opent het bal in de podcast van de krant: “Ihattaren moet zelf uit het dal komen en keihard gaan trainen om weer in PSV 1 te komen, maar dat wordt met alle aankopen die zijn gedaan niet heel veel makkelijker. Als hij dan fit is, scherp is, goed traint en geen kans krijgt, dan wordt het misschien wel tijd om verder te kijken.” Driessen haakt in: “PSV haalt niet voor niets al die middenvelders. Als Schmidt alle vertrouwen in die jongen had gehad, dan hadden ze niet al die middenvelders hoeven te halen. En ze hebben nogal een partij middenvelders, je kunt een heel elftal met middenvelders opstellen bij PSV. Ik vind het wel een soort motie van wantrouwen.”

De terugkerende Veronica Inside-gast vervolgt: “Het belangrijkste bij die jongen is vertrouwen. Vorig jaar was hij gewoon de beste speler, besliste hij tegen Ajax de wedstrijd. Je kan mij niet wijsmaken dat hij nu, een jaar later, op een veel lager niveau staat. Hij heeft echt wel een niveau dat hij PSV aankan. Dit zijn wel hele rare signalen naar een speler.”

Vervolgens haalt Driessen uit: “Ik hoorde van iemand anders dat John de Jong bij de presentatie van Fein en Götze had gezegd dat het internationale voetbal Ihattaren misschien wel voorbij is gestreefd. Grotere onzin moet er echt niet verkocht worden, want dat slaat helemaal nergens op. Het gaat gewoon om de goede begeleiding van die jongen.”

Ben jij het met Driessen eens?

  • Ik wel
  • Ik niet
849+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie