Guardiola gespot in Barcelona ‘voor meeting met Messi’

Foto: Guardiola gespot in Barcelona ‘voor meeting met Messi’

Oefenmeester Josep Guardiola van Manchester City is gespot in Barcelona en een optelsommetje is natuurlijk snel gemaakt: de Spaanse media denken dan ook dat de coach zich in Catalonië bevindt voor een meeting met Lionel Messi…

Voetbal International schrijft op zaterdagmiddag: “Uitgerekend nu Manchester City nadrukkelijk wordt genoemd als nieuwe club van Lionel Messi, is Pep Guardiola gesignaleerd in Barcelona. En de oud-speler van de Catalanen was er niet alleen om te dineren in een chique Chinees restaurant.”

Het blad vervolgt: “Dat is althans de stellige overtuiging van Spaanse media, die massaal de link leggen met de vertrekwens van Messi. Guardiola zou nog dit weekend met zijn voormalige pupil bij Barcelona spreken, om zijn plannen bij City met hem door te nemen. De Engelse grootmacht wordt gezien als de meest waarschijnlijke bestemming van de Argentijnse superster, mocht hij deze zomer daadwerkelijk vertrekken uit Camp Nou.”

Messi wil gebruikmaken van een clausule in zijn contract waardoor hij transfervrij zou kunnen vertrekken. Barcelona is het hier niet mee eens en wijst naar de vastgestelde afkoopsom van 700 miljoen euro, maar het zou heel goed zo kunnen zijn dat de betrokken partijen tot een overeenkomt komen. City zou reeds een bod van 100 miljoen euro plus Gabriel Jesus, Benardo Silva en Eric García uitgebracht hebben, maar dat is sowieso niet naar de zin van de Catalanen.

Guardiola in Barcelona…

  • Moet wel voor Messi zijn
  • Misschien bezoekt hij wel familie
239+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie