De állerbeste voetbaluitzendingen van dit weekend

Foto: De állerbeste voetbaluitzendingen van dit weekend

Het weekend is weer begonnen en dat betekent dat fantastische wedstrijden in hoog tempo worden afgewisseld. Spanje is ook weer van de partij met voetbalwedstrijden en dus zetten we de beste uitzendingen van dit weekend op een rij. 



Zaterdag 13 juni



Het voetbalweekend is weer van start gegaan en deze week betekent dat nieuwe wedstrijden uit verschillende competities! Niet alleen gaat de Bundesliga verder, maar ook in Portugal wordt gespeeld en vanaf dit weekend is ook Spanje er weer bij. De La Liga is terug! De beste uitzendingen zetten we voor jou op een rijtje. 



Een greep van de leukste uitzendingen van 13 juni hieronder:



12.55 uur op FOX Sports 1: Heidenheim – Jahn Regensburg, 15.30 uur op FOX Sports 1: Fortuna Düsseldorf – Borussia Dortmund, 16.55 uur op Ziggo Sport: Celta de Vigo – Villarreal CF, 18.30 uur op FOX Sports 1: Bayern München – B. Mönchengladbach, 19.25 uur op Ziggo Sport: CD Leganés – Real Valladolid CF, 21.25 uur op Ziggo Sport: Mallorca – FC Barcelona



Op de zaterdag is het niet alleen FOX Sports dat je gezelschap houdt, want Ziggo Sport heeft tevens een leuk programma op de planning. Het weekend staat namelijk in het teken van meerdere wedstrijden uit verschillende competities, waarvan een aantal exclusief worden uitgezonden bij Ziggo.



Nadat op de donderdagavond Sevilla tegen Real Betis moest strijden, gaat Spanje op de zaterdagavond ongehinderd verder met FC Barcelona dat het uit tegen Mallorca opneemt. Eerder op de avond is het alleen wel eerst Leganés die Real Valladolid wil verslaan in eigen huis.



In Duitsland gaat de competitie natuurlijk ook verder, want Bayern München gaat thuis strijden voor drie punten tegen Borussia Mönchengladbach. Verder is het Düsseldorf dat Borussia Dortmund op bezoek krijgt. Kijk om half 4 in de middag en je komt achter de score.



Zondag 14 juni

Met een doldwaze dag vol met wedstrijden bezegelen we het weekend met de verklaring dat het voetbalseizoen weer is teruggekeerd. Alleen Engeland en Italië staan nog op de planning, maar die keren later in de maand nog terug. Sterker nog, vanaf woensdag 17 juni gaan de velden van de Premier League weer in gebruik genomen worden.



Een greep van de leukste uitzendingen van 14 juni hieronder:



13.25 uur op FOX Sports 1: Karlsruher SC – VfB Stuttgart, 13.55 uur op Ziggo Sport: Athletic Club – Atlético Madrid, 15.30 uur op FOX Sports 1: FSV Mainz – Augsburg, 16.15 uur op Ziggo Sport: Celta de Vigo – Villarreal CF, 18.00 uur op FOX Sports 1: Schalke 04 – Bayer Leverkusen . 19.05 uur op Ziggo Sport: Real Madrid – Eibar

Met een wisselend schema kun je een schakelkanaal vol met toffe sportwedstrijden bekijken. In de Bundesliga (te zien op FOX Sports) kun je Schalke, Leverkusen en Stuttgart zien strijden. Twee van die drie clubs spelen tegen elkaar, terwijl Stuttgart het op gaat nemen tegen Karlsruher.

In Spanje, houd Ziggo Sport onder de sneltoets, kun je De Koninklijke ten strijde zien trekken tegen Eibar. Dat is helaas wel pas de laatste wedstrijd van de avond. Daarvoor kun je Villarreal verwachten, want die gaat op bezoek bij Celta de Vigo. De eerste aftrap in Spanje is misschien wel de leukste wedstrijd, want die gaat tussen Athletic Club en Atlético Madrid om 13.55 uur.

Naar welke wedstrijd kijk jij het meeste uit?

  • Karlsruher SC – VfB Stuttgart
  • Athletic Club – Atlético Madrid
  • FSV Mainz – Augsburg
  • Celta de Vigo – Villarreal CF
  • Real Madrid – Eibar
  • Schalke 04 – Bayer Leverkusen
  • Mallorca – FC Barcelona
  • Bayern München – B. Mönchengladbach
  • Fortuna Düsseldorf – Borussia Dortmund
  • Celta de Vigo – Villarreal CF
30+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie